Trendikkäästi tummuvilla linsseillä

Päivien taas pidentyessä katseen voi jo kääntää kirkkaaseen auringonpaisteeseen. Varsinkin liikkuessa hangilla aurinkoisella säällä valo heijastuu taivaan lisäksi lumesta. Tällöin silmien suojaaminen on tärkeää ja nyt siihen löytyy todella trendikkäitä vaihtoehtoja. Aurinkolasit ovat aina muodikas vaihtoehto, mutta monilla ne unohtuvat vielä alkuvuodesta kotiin. Tällöin tummuvat silmälasilinssit ovat erinomainen ja nyt todella trendikäskin vaihtoehto. Esimerkiksi kullanvärinen pyöreä kehys ja ruskeaksi tummuva linssi, uulalaa!

Tummuvia linssejä löytyy sekä silmälaseihin että aurinkolaseihin ja sekä vahvuuksilla että ilman. Tummuvissa aurinkolaseissa on jo valmiiksi vaalea aurinkolasilinssi, joka tummuu UV-säteilyn voimasta tummaksi aurinkolasiksi. Parhaat aurinkolasit saatkin juuri tummuvilla linsseillä, sillä niiden vaalentuessa sisätiloissa, näet niillä myös esimerkiksi ajaessasi parkkihalliin tai käväistessäsi kaupassa! Ja tietenkin myös auringon mennessä pilveen.

Olitpa sitten hankkimassa silmälaseja tai aurinkolaseja tummuvat linssit ovat siis erinomaisen kätevät ja muodikkaat kevättalven aurinkoisiin puuhiin.

Aurinkolasimalli: Etnia Barcelona Sinai Sun

Linssi: Rodenstock ColorMatic IQ ® Sun 2 on markkinoiden ainoa
tummuutta vaihtava aurinkolasilinssi voimakkuuksilla.

Aurinkolasimalli: Etnia Barcelona Dolores

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *