Muovin ja metallin leikkiä

Kesä on vihdoinkin täällä! Näinä ihanina aurinkoisina kevätpäivinä alkaa käsi todella hapuilla aurinkolaseja päähän. Tämän kevään ja tulevan kesän aurinkolasimuodissa näkyy 1950- ja 1960-luvun vintage, joissa sekä superkevyttä metallia että voimakkaampaa muovia, mutta myös niiden yhdistelmiä. Naisten aurinkolaseissa näitä yhdistelmiä näkyy paljon ja kevyeen metalliin yhdistellään muun muassa karkkimaisia pastellinsävyisiä muoveja. Toisaalta taas väriä löytyy myös muovikehyksistä, joiden väriskaala ylettyy maasta taivaaseen. Tästä muodista löydät varmasti omasi!

Täältä löydät lähimmän Fenno Optikkosi. Näkemisen asiantuntijamme auttavat sinua mielellään silmälasimuotiasioissa.

Kehysmalli: Etnia Barcelona, Hamilton
Kehysmallit: Woodys Barcelona, Nathalie sekä Lansky
Kehysmalli: Etnia Barcelona, Kahlo
Kehysmalli: Etnia Barcelona, Quinn
Kehysmalli: Etnia Barcelona, Bogarde
Kehysmalli: Prego – Karen Simonsen, Santa Marinella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *