Kevättä rinnassa ja pokissa

Valon lisääntyessä ja kevään lähestyessä kehysmuoti kevenee ja värit muuttuvat vaaleammiksi. Kehysmallistojen alkuvuoden uutuuksissa näkyy kirkkaampia värejä ja ne taittavat usein pastelliin. Toisaalta taas näkyy myös vaaleaa roosaa ja jopa nudea sekä matta kulta on todella poppis kiiltävän kullan ja ruusukullan rinnalla.

Muodoissa pyöreyden ja kulmikkuuden yhdistely on esillä vielä enemmän ja sirot mallit muuttuvat yhä sirommiksi. Viime vuonna uutuutena nähty kahdeksankulmaisuus on levinnyt lähes joka mallistoon erilaisina versioina ja tätä tyyliä on käytetty tämän kevään aurinkolaseissakin.

Nyt on aika unohtaa lumi sekä jää ja keskittyä tulevaan valoisaan aikaan!

Täältä löydät lähimmän Fenno Optikkosi. Näkemisen asiantuntijamme auttavat sinua mielellään silmälasimuotiasioissa.

Kehysmalli: Xavier Garcia Enea C1
Kehysmalli: Rocco by Rodenstock RR215
Kehysmalli: Rocco by Rodenstock RR446Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *