Aurinkolasit ja silmälasit uusimpien trendien mukaan, nyt!

Kesän saavuttua vihdoin Suomeenkin ehtii vielä mattimyöhäinenkin hankkia uusimpien trendien mukaiset aurinkolasit. Suurin osa aurinkoisista päivistä on kumminkin vielä jäljellä ja kesäsäiden saavuttua myöhään monen liikkeen aurinkolasimallistot ovat vielä hyvällä mallilla.

Nyt saa leikitellä väreillä, olla isompi leffatähtimalli tai sitten klassisempi vintagetyylinen aurinkolasi. 80-lukuiset extraisot mallit tulevat nyt sekä silmälaseihin että aurinkolaseihin voimakkaasti, mutta niistä saa tähän hetkeen sopivasti löytyä väriä. Toisaalta taas 2000-luvun vaihteen matalat mallit paksuine asioineen ovat aurinkolasitrendien in-juttu. Ruusukulta on edelleen sekä silmälaseissa että aurinkolaseissa pop ja vihreää on lähes joka mallistossa. Graafinen kulmikkuus on vallannut alaa silmälasimalleissa sekä miesten että naisten puolella.

Mikä olisi sinun juttusi?

Woodys Barcelona Lima
Woodys Barcelona Aless
Blackfin Wilmington
Woodys Barcelona Sanyia
Etnia Barcelona Heritage: Kennedy, Kubrick, Kahlo ja Einstein
Rodenstock R7124

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *