Uuden vuoden ilotulitusta aurinkolaseissa

Joulun jälkeen pian lähestyvänä uutena vuotena voi räväyttää vaikka näyttävillä aurinkolaseilla. Parhaiten siihen toimii aurinkolasit, joissa on tummuvat linssit. Hämärtyvään iltaan ja uudenvuodenyöhön vaaleammat linssit, joita tällä hetkellä löytyy perusruskeasta vaikka vaaleanpunaiseen. Uudenvuoden päivän aamuauringossa linssit tummuvat sopivasti aurinkolaseiksi! Peililinssit toimivat ideaan myös hyvin: niissä on usein vaaleampi linssiväri, jolloin laseilla näkee hämärämmässäkin. Silti peili linssin pinnassa tuo suojaa kirkkaalta auringolta. Ei muuta kuin juhlimaan!

Kehysmalli: Blackfin ARC BF801

Kehysmalli: Etnia Barcelona DOLORES

Kehysmallit ylhäältä: Etnia Barcelona NISANTASI SUN, HAMPSTEAD SUN, CARMILLA ja NOTTING HILL

Kehysmalli: Etnia Barcelona VENICE

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *