Kevään uutuudet liikkeisiin…nyt!

Koko talven jatkuneen syksyn jälkeen koittaa pian kevät! Kauden kehysuutuudet saapuvatkin parhaillaan liikkeisiin, joten on korkea aika jo tutustua kevään tyyleihin.

Metallimallit valtaavat edelleen alaa muovimalleilta, mutta toisaalta moniin metallimalleihin yhdistellään muovisia yksityiskohtia. Muovimallit taas ovat monesti hyvin kevyitä sekä väreiltään usein vaaleita ja läpikuultavia.

Mallit ovat suurimmaksi osin korkeita, mutta usein hyvin kevyitä. Yksi kevään näkyvimmistä trendeistä onkin korkeat kulmikkaat, mutta kevyet mallit. Pyöreät muodot ovat edelleen muodikkaita, mutta pyöreään yhdistetään viime vuoden tapaan eri kulmikkaita muotoja ja nyt yhä vahvemmin. Viime vuosien kestosuosikkiin, kevyeen kullanväriseen kehykseen, lisätään paljon muuta väriä. Joko mustaa tai pirteämpiäkin sävyjä.

Optikkoliikkeiden valikoimat alkavat olla parhaimmillaan, joten nyt ostoksille!

Täältä löydät lähimmän Fenno Optikkosi. Näkemisen asiantuntijamme auttavat sinua mielellään silmälasimuotiasioissa.

Kehysmalli: Woodys Barcelona, Hare
Kehysmalli: Rodenstock, R2632
Kehysmalli: Blackfin, Tortuga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *