Ylisuuria uutuuksia sekä klassikkoja

Lämmittävän aurinkoinen, vaikkakin kirpsakka, syksy on saapunut ja nyt onkin mielenkiintoisten kehysuutuuksien aika. Muovikehykset sen kuin menevät näyttävämpään suuntaan ja naisten muodissa näkyy jo pitkästä aikaa aika paksujakin aisoja! Kuitenkin kevyttä läpikuultavuutta ja värejä (varsinkin vihreää on nyt paljon) löytyy tasapainottamaan tummien ja raskaanpien kehysten rinnalla. Metallin ja muovin yhdistelmiä on mallistoissa runsaasti ja jännät yksityiskohdat piristävät malleja. Silti klassikotkin ovat edelleen kovassa huudossa. Metallikehysten puolella näkyy edelleen hyvinkin keveitä malleja ja sen lisäksi monivärisyys on muodissa. Kehyksettömät mallit tekevät taas tuloaan ja nyt pinnalla on niissä näyttävät isommat mallit ja yksityiskohdat. Nyt tunnelmallinen syksy saa tulla!

Täältä löydät lähimmän Fenno Optikkosi. Näkemisen asiantuntijamme auttavat sinua mielellään silmälasimuotiasioissa

Kehysmalli: Woodys Barcelona, Wes, Ray ja Liria
Kehysmalli: Blackfin, Simos
Kehysmalli: Etnia Barcelona, Mambo RX.5 ja Tarsila
Kehysmalli: Blackfin, Saint Lazar
Kehysmalli: Blackfin, Aero Series

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *