Maskit kasvoille ja silmälasit esiin

Päivän puheenaiheena ollessa maskit ja kasvojen koko alaosan ollessa niitä käyttäessä peitettynä, huomio keskittyy kasvojen yläosaan ja sopivasti silmälaseihin. Nyt onkin oiva hetki panostaa trendikkäisiin silmälaseihin!

Syksyn kehysmuodissa näkyy edelleen pyöreitä muotoja ja muotoja, joissa pyöreyteen yhdistyy kulmikkuutta. Tämän lisäksi kulmikkuus myös terävöityy ja varsinkin miesten muodista löytyy tänä syksynä puhtaasti kulmikkaitakin malleja. Kevyet mallit ovat edelleen hyvin muodikkaita, mutta rinnalle tulee myös voimakkaampia malleja. Silti voimakkaita malleja kevennetään nyt vaaleilla sävyillä ja läpikuultavuudella. Suurimmalta osin kehykset ovat edelleen suuria sekä varsinkin korkeita. Metallisävyistä korostuu lämpimät kulta ja ruusukulta.

Liikkeisiin tulee koko ajan lisää syksyn uutuuksia ja pian valikoimat ovat parhaimmillaan!

Täältä löydät lähimmän Fenno Optikkosi. Näkemisen asiantuntijamme auttavat sinua mielellään silmälasimuotiasioissa.

Kehysmalli: Blackfin Florida Bay
Kehysmallit: Etnia Barcelona Lily ja Rose
Kehysmalli: Blackfin Zara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *