Pieni murunen vuoden 2019 aurinkolasimuodista

Ensikosketus kevään ja kesän 2019 aurinkolasimuotiin noudattaa aika pitkälti samaa linjaa kuin silmälasimuoti on noudattanut lähiaikoina. Paljon kaikenlaista. Löytyy kookkaita malleja, pienempää kevyttä metallia, muovin ja metallin yhdistelmiä, pieniä 90-lukuisia aurinkolaseja, kissamaisuutta sekä kaiken tämän lisäksi massiivisempia muovimalleja. Tutkiessaan tulevia aurinkolasimallistoja saa tutustua perinteisen mustan, ruskean ja metallin lisäksi varsinaiseen värien iloitteluun! Palaamme aiheeseen alkuvuoden optisen alan messujen jälkeen.

Kehysmalli: Etnia Barcelona Sahara

Kehysmalli: Etnia Barcelona Notting Hill

Kehysmalli: Etnia Barcelona Vendome & Ginza

Kehysmalli: Etnia Barcelona Carmilla

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *