Monipuolisuus on kultaa

Välillä tuntuu siltä, että tällä hetkellä mikä vain on muotia silmälasikehyksissä. Ei sentään, mutta totuus on, että juuri nyt kehysmuodissa on monta eri suuntaa. Se on erinomaisen hyvä asia, koska nyt jokaiselle löytyy kyllä jotain. Tämä tarkoittaa myös sitä, etteivät eri suunnat sulje toisiaan pois, vaikka olisivatkin vastakohtia.
Yksi suuntaus, joka nousee silmälasimuodissa koko ajan esille ovat kevyet kehykset, joissa on jokin juju. Tämä jännä seikka voi olla esimerkiksi metallin ja muovin yhdistelmä tai jo aiemmin mainittu kaksivärisyys. Toisaalta tänä syksynä on alettu nähdä jo taas massiivisempiakin muovikehyksiä. Mikä sen mielenkiintoisempaa kuin monipuolisuus!

Kehysmalli: Blackfin Pleasant Bay BF797

Kehysmalli: Etnia Barcelona Sintra

Kehysmalli: The Black Label TBL 1706

Kehysmalli: Etnia Barcelona Kandy

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *