Kurkistus syksyn silmälasimuotiin

Kesäähän on toki vielä jäljellä (onhan?!), mutta viileämpien säiden mukana katse siirtyy automaattisesti syksyä kohti. Silmälasiasioissa puhutaan silloin näöntarkastuksen ja uusien lasien tarpeesta iltojen pimetessä ja tietenkin, ah, niin ihanasta kehysmuodista!

Kurkistaessamme syksyn silmälasimuotiin voimme jo sanoa siihen kuuluvan isoja, jopa ylisuuria, pyöreitä muotoja, edelleen kevyitä malleja, mutta syksyn ollessa kyseessä, myös aikaisempaa tummempia värejä ja voimakkaampia malleja.

Kaksoisnenäsiltaisista kehyksistä löytyy erilaisia, massiivisempiakin, versioita. Niihin on yhdistelty metallin lisäksi asetaattia ja pyöreiden muotojen lisäksi kulmikkuutta.

Syksyn silmälasitrendeistä löytyykin paljon vaihtelevuutta. Paljon näkyy edelleen kultaa, ruusukultaa ja nudeakin, mutta myös tummempia värejä. Mallistoissa on kevyitä malleja, mutta myös paljon voimakkaampia kehyksiä. Kevyisiin metallikehyksiin yhdistellään muovisia yksityiskohtia ja taas muoviseen etuosaan sirot metalliaisat. Korkeat kehykset valtaavat suurimman pinta-alan mallistoista, mutta alkaa matalampien mallienkin ystäville löytymään omansa. Syksyn silmälasimuodin punainen lanka taitaakin löytyä muotojen, trendien, värien, kuvioiden ja pintojen yhdistelystä!

Täältä löydät lähimmän Fenno Optikkosi. Näkemisen asiantuntijamme auttavat sinua mielellään silmälasimuotiasioissa.

Kehysmalli: Etnia Barcelona, Harajuku 
Kehysmalli: Blackfin, Port Elizabeth BF887
Kehysmallit: The Black Label
Kehysmalli: Etnia, Barcelona Babila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *