Supermuodikkaat erikoiset muodot

Erikoiset muodot ovat tällä hetkellä supermuodikkaita.

Pyöreät muodot ovat edelleen silmälasimuodin huipulla, mutta uutuutena tulevat esimerkiksi kuusi- ja kahdeksankulmaiset muodot. Tämän lisäksi pyöreisiin muotoihin yhdistellään kulmikkuutta ja toisaalta kulmikkaita muotoja pyöristellään. Kaikki tämä on trendikkäintä kevyissä metallimalleissa! Kulta ja ruusukulta jatkavat väreistä suurimpina suosikkeina, mutta kirkkaitakin värejä, kuten pinkkiä, lilaa, turkoosia ja petroolia, löytyy myös. Varsinkin raikkaan kullan tehosteväreinä. Tutustu Fenno Optiikan valikoimaan tästä.

Kehysmalli: Xavier Garcia Gida

Kehysmalli: Xavier Garcia Gilda

 

 

Kehysmalli: Titan Sandskär C.2

Kehysmalli: Etnia Barcelona LIDA PKBL

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *